Nieuwbouw

Bouw en Timmerbedrijf Jan van Beek

Uw betrouwbare aannemer voor nieuwbouw wensen

Er komt veel bij kijken bij het realiseren van u nieuwbouw huis. Daarnaast heeft u als opdrachtgever veel wensen en verlangens. Daar komen wij om de hoek kijken, wij kunnen u helpen om uw droomwensen te realiseren. Wij ondersteunen en denken mee om – binnen de bouwtechnische mogelijkheden – uw droomhuis te verwezenlijken. Wij kunnen u volledig ontzorgen. Denk bijvoorbeeld aan het regelen van de nodige vergunningen maar ook bouwtekeningen die benodigd zijn voor uw wensen. 

Bij ons is elke type woning mogelijk. Wij werken hebben diverse bouwmethoden in huis; wilt u een traditionele bouw of een huis laten bouwen via de moderne systeembouwmethoden. Zelfs  houtskeletbouw is bespreekbaar.  Wij komen graag met u in contact om vrijblijvend uw nieuwbouwplannen te bespreken.

U wilt heel graag uw nieuwbouwplannen realiseren en wilt een snelle, betrouwbare en betaalbare aannemer? Bouw en Timmerbedrijf Jan van Beek kan u hierbij helpen en luistert naar uw wensen zodat wij u droom kunnen realiseren. 

Bouw en TimmerbedrijfJan van Beek verricht werkzaamheden zoals timmerwerk- en verbouwingswerkzaamheden. Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot een all-round Bouw en Timmerbedrijf Jan van Beek gevestigd in Putten.

Wilt u meer weten? Neem dan vooral contact met ons op, wij helpen u graag!

Jan van Beek || 06-48796173

Bouw en Timmerbedrijf
Jan van Beek

Wat begon als een bedrijf dat voornamelijk timmerwerkzaamheden verrichtte, is Bouw en Timmerbedrijf Jan van Beek inmiddels uitgegroeid tot een all-round bouwbedrijf gevestigd in Putten.

Contact

Engweg 19 3882 AJ Putten

06-487 96 173
janvanbeek66@kpnmail.nl