Verbouw

Bouw en Timmerbedrijf Jan van Beek

Uw professionele aannemer voor verbouwing van uw woning

Een verbouwing is een groot project. Wat komt er allemaal bij kijken? Hoe pakken we dat aan? Gedegen planning maken? Welke wensen heeft u? Past dat binnen het budget? Een aantal vragen die waarschijnlijk ook bij spelen en vaak naar voren komen bij een verbouwing. Bouw en Timmerbedrijf Jan van Beek uit Putten denkt graag met u mee. Wat zijn de mogelijkheden? En wat vindt u echt belangrijk? Binnen uw budget denken wij graag mee op het meest optimale te halen uit uw wensen en zodoende uw droom te realiseren. 

Zodra wij samen antwoorden hebben op bovenstaande bouwplan vragen kunnen wij een offerte op maat maken. Als dit helder is en u geeft akkoord gaan wij onmiddellijk aan de slag met overzichtelijke planning. Wie hebben wij nodig om uw verbouwing te realiseren en hebben wij onderaannemers nodig? Dit zijn een paar dingen waar wij ontzorgen en u bij helpen. Doordat wij al jarenlang ervaringen hebben met dit soort projecten en verbouwingen weten wij wat er bij komt helpen en kunnen wij u advies geven dat past bij uw wensen. 

U heeft verbouwplannen en bent op zoek naar een betrouwbaar en betaalbaar bouwbedrijf die uw wensen vakkundig en tegen een scherp tarief kan realiseren.

Bouw en Timmerbedrijf Jan van Beek verricht werkzaamheden zoals timmerwerk- en verbouwingswerkzaamheden. Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot een all-round Bouw en Timmerbedrijf gevestigd in Putten.

Wilt u meer weten? Neem dan vooral contact met ons op, wij helpen u graag!

Jan van Beek || 06-48796173

Bouw en Timmerbedrijf
Jan van Beek

Wat begon als een bedrijf dat voornamelijk timmerwerkzaamheden verrichtte, is Bouw en Timmerbedrijf Jan van Beek inmiddels uitgegroeid tot een all-round bouwbedrijf gevestigd in Putten.

Contact

Engweg 19 3882 AJ Putten

06-487 96 173
janvanbeek66@kpnmail.nl